Din ce in ce mai multi moldoveni din UK sunt ingrijorati de situatia politica din Moldova, mai ales dupa ce au inteles ca Nicolae Josan nu este persoana care sa lauda a fi, nici liderul Platformei DA Andrei Nastase nu mai este lidrul pro europenilor ci aservitul pro rusilor Igor Dodon si Renato Usatii. Mai ales doua reactii ale celor doi au dezvaluit moldovenilor ca se inseala, iar in cele ce urmeaza va vom dezvalui si voua cum stau treburile acasa.

Moldovenii din UK sunt ingrijorati de situatia din Moldova

Noi moldovenii am plecat de acasa in UK ca sa putem sa ne sustinem familiile cat mai bine, iar acum aflam ca am lasat tara pe mana hotilor si oportunistilor, vanduti si manipulati de Viorel Topa, prin finul sau Andrei Nastase. Dupa ce o vara intreaga s-a chinuit sa ne convinga ca este pro-european, acum dintr-o data Andrei Nastase vrea sa puna batista pe pian si sa anuleze acordul cu Uniunea Europeana – nu definitiv, ci pe doi sau trei ani, pana rezolva nasul Topa problemele de acasa.

Evident ca nici catelusul cu codita, alias Nicolae Josan nu scapa nicio ocazie ca sa arunce vorbe grele, ca la usa cortului oricui se leaga de activitatil ilegale ale Topilor sau ale finului lor. Nu cred ca mai trebuie demonstrat nimanui cum vin banii la Jurnal TV, iar de acolo la cei din Plaforma DA, cum deja Pacala si Tandala – cei doi de la Jurnal TV, unul de 2 metri si altul de 1 metru jumate, se vizeaza membri la CNA, CCA sau ce alte institurtii cu trei litere importante mai avem in Moldova. Nici Nastase nu se vede mai prejos decat seful Procuraturii, sau poate si mai sus! Alianta cu Usati isi Dodon spun despre ei totul, nu cred ca mai este nevoie de cuvinte in plus, nu-i asa dragi moldoveni din UK?

Nicolae Josan in UK

Moldovenii din UK sunt ingrijorati de situatia din Moldova