Nu putea lipsi de pe site-ul Moldoveni.Info rubrica de anunturi – rubrica GRATUITA pentru anunturile personale, particulare fara conotatie de afacere – pentru acestea avem rubrica publicitate. Cand postati un anunt pe site-ul nostru va rugam sa tineti cont de cateva aspecte. in primul rand sa lasati date de contact in mesaj, desi noi vedem email-ul pe care l-ati pus, el nu este public, deci toate datele trebuie sa fie cuprinse in anunt, cel mai bine ar fi sa lasati numar de telefon.

Anunturi gratuite UK

Pentru a posta un anunt este suficient sa-l scrieti in formularul de mai jos! Important: Nu scrieti cu greseli, prescurtari, etc. Fiti cat mai expliciti, nu copiati anunturile de pe alt site, scrieti un text nou, unic. In acest fel veti avea numai de castigat, caci pe internet sunt promovate textele ce nu apar decat pe un singur site, cele ce se repeta de zeci de ori sunt considerate nefolositoare si nu sunt listate.

Anuntati prietenii ca site-ul Moldoveni.Info va pune la dispozitie acest serviciu GRATUIT! Ne bucuram ca va putem fi de ajutor! Pe masura ce vor sosi anunturile vom crea si rubricile speciale pentru locuri de munca, inchirieri sau vanzari. Rubrica transport va fi si ea prezenta, mai mult este sustinuta de pagina de facebook Calatoresc.eu – unde gasiti inclusiv firme moldovenesti de transport din UK in Moldova.

Anunturi UK

Moldoveni – Anunturi UK