Asa cum va spuneam in articolul precedent, pana mi-am pus Internet si TV in UK – sau mai corect spus in Cardif, a trecut ceva vreme, adica dupa ce am luat stik-ul de la Orange, de care nu eram tare incantat, dar oricum mergea mai bine decat cel de la O2 luat de Marius, am ajuns la concluzia ca pentru televiziune voi opta la varianta cu antena de satelit din Romania, avand avantajul ca sora mea este stabilita la Cluj.

Internet si TV in UK

In poza vedeti toate firmele ce pot oferi internet in UK, sau o mare parte dintre ele. Aveti insa mare grija, dureaza in jur de trei saptamani, nu-s tare interesati de a te rezolva, iar ochii cat cepele pe taxa de instalare si mai ales daca va puneti telefon fix cat costa! Colegii mei vad ca inca mai stau la cei de la Sky, eu insa nu! Am ales BT pentru internet si despre televiziune v-am spus deja!

Daca v-am lamurit cat de cat cum este cu internetul si televiziunea in UK, adica de zece ori mai rau ca la noi in Chisinau, va mai dau o informatie utila, aveti grija cu ce veniti in MArea Britanie, daca alegeti o cursa ieftina, low cost – o sa ajungeti pe aeroportul din Luton, nu in Londra. Eu vin cu masina persoanala, desi e cam aiurea cu volanul pe dreapta prin UE, dar asta este! Ca sa nu uit, pe lanca PC sau laptop, alegeti sa aveti la voi si o tableta, macar pe WiFi ai mereu internet, chiar daca asta inseamna sa te dici intr-un Mall, dar decat de loc?

Internet in UK

Internet in UK