Azi am deschis si pagina noastra de FaceBook pentru anunturi gratuite in UK, stiu ca multi o sa rada si o sa spuna: uite inca unii care vor sa aiba pagina pe Facebook cu anunturi, pe langa cele inca 100 existente! Nu asta era ideea, inca o pagina sau inca un site, ideea era calitatea. Nu ne grabim nicaieri, azi avem 10 membri si maine o sa fie 100, peste un an 1000 si tot asa, deci discutam peste un an, nu acum la cateva zile de la infiinatrea site-ului, ok?

Anunturi gratuite in UK

Doar pentru site-ul din Irlanda am primit 72 de anunturim unele mai inetersante, altele mai putin, o sa le postam pe toate, nu au cum sa strice, nu-i asa? Iata unul dintre ele: Buna ziua, numele meu este Rodica, si doresc sa gasesc un loc de munca cat mai curand deoarece sunt in Belfast de 3 luni si nu am un job stabil, muncesc cand sunt chemata. Va rog ajutati-ma , vorbesc limba engleza , numarul de telefon este: 00447459464419. Multumesc!

Chiar daca majoritatea anunturilor si cererilor sunt legate de gasirea unui loc de munca, eu zic ca tot e bine, poate se gasesc cateva firme de recrutare care inteleg corect ce inseamna colaborarea, iar noi oferim suport pentru asa ceva. Adica avem destui vizitatori ca sa putem spera ca oferim clienti pentru firmele de recrutare, tot ce se cere de la ele este sa ne sponsorizeze cu sume mici, dar care conteaza pentru un site ca al nostru! 10 lire pe luna o fi scump?

Iata inca un mesaj primit: Buna ziua! Ma nunesc Elena, am terminat asistenta sociala si lucrez ca asistent social de 12 ani. Sunt mamica unui copil de 4 ani iar si ma descurc foarte greu financiar avand in vedere venitul familiei. Anii in care am lucrat m-au ajutat să am o experenta de lucru cu toate categoriile de beneficiarii dar mai ales cu copii. Cu toate acestea as dori sa-mi gasesc un loc de munca in domeniul social. Daca credeti ca ati putea sa ma ajutati, sfatui sau indruma in gasirea unui loc de munca v-asi fi recunoscatoare. Va multumesc anticipat! Adresa mea de mail este: corina10ema@yahoo.com

Locuri de munca in UK

Locuri de munca in UK