Am o idee, bazata pe experienta celor de la The All Nations Café – Edinburgh, care ofera un asa zis curs gratuit de limba engleza, mai degraba un fel de adunare a vorbitorilor nativi de engleza cu cei nou sositi in UK, la o cafea. Banuiesc ca ati mai auzit de chestaia sta, se practica destul de des. In plus o sa va rog sa postati aici sau pe pagina noastra de facebook toate informatiile sigure legate de cursuri gratuite in UK, adrese din orase diferite, pentru a veni in sprijinul celor ce au nevoie de acestea.

Cursuri gratis de engleza pentru Moldoveni

De fiecare data cand ne vin idei de genul acesta le vom publica si le vom popularisa, poate o mica parte din ele se vor concretiza, asta evident depinde de voi! Vreti sa facem o pagina de facebook pentru asta? Ok, o sa o facem, pana la urnma suntem aici pentru a va ajuta. Dar ati retinut, greul este pe voi, va trebui sa va intalniti in mod real, sa conversati si sa va ajutati, va fi si placut dar si instructiv, altfel vom ramane doar la stadiul de idee. In speranta ca vom avea in scurt timp atat o cafenea virtuala cat si una reala, unde moldovenii din Uk se vor intalni si vor invata limba engleza impreuna, asteptam sa vedem reactia cititorilor la aceasta idee.

Pe masura ce veti avansa in cunoastrea limbii engleze, veti gasi mai usor un loc de munca, veti ajunge sa gasiti singuri informatiile locale pe internet si in mass media locala. Succes!

Cursuri gratis de engleza

Cursuri gratis de engleza pentru moldovenii din UK