Sute de moldoveni aflati in UK stiu din presa locala cine si ce vor rusii, maia les ca de curand un raport al armatei britanice arata ca numarul interceptarilor de avioane rusesti in apele teritoriale ale Marii Britanii au crescut alarmant. Din ce in ce mai des avioanele de tip Typhoon ale Fortelor Aeriene Regale Britanice (RAF) sunt ridicate de la sol si intercepteaza avioanele rusesti ce incearca nervii aliantei vestice. Mai bine informati decat fratii lor ramasi in tara, moldovenii din UK vor sa aduca Moldova in Uniunea Europeana.

Moldovenii din UK vor sa aduca Moldova in UE

Comunitatea de moldoveni din UK nu scapa niciun prilej pentru a se manifesta si a arata Europei ca ei isi doresc o Moldova europeana, asa ca va asteptam si de acum inainte in numar cat mai mare la flashmob-urile organizate de ei in capitala Marii Britanii sau in alte orase unde numarul lor este mai insemnat.

Cand au ocazia moldovenii se aduna si cer Unirea cu Patria, pentru ca au inteles ca doar asa vom fi mai puternici si vom trai mai bine, poate ca intr-o buna zi ii vor auzi si guvernantii de pe ambele maluri de Prut. Vrem sa stim si parerea ta dspre acest subict, asa ca daca treci pe aici si ai rabdare sa ne scrii mai pe larg despre cum vezi tu situatia, iti vom ramane datori! Asta pentru ca deja baniesc ca stiti ca Rusia plateste la greu persoane care sa ii laude si sa denigreze atat Moldova cat si alte tari din fostul lagar sovietic care isi indreapta ochii catre Europa!

Moldoveni flashmob

Moldoveni – flashmob pentru Unire!