Moldovenii din Londra si din Marea Britanie vor unirea cu Romania, au spus clar aceasta intr-un Flash Mob organizat ieri la orele 19:00. Acelasi lucru il vor si tinerii ramasi in tara, deci chiar a venit momentul sa indeplinim dezideratul unei natii, asteptat de peste 200 de ani. Romania a ramas fara guvern, la fel si Republica Moldova. Romanii s-au saturat de coruptie, la fel si moldovenii. Toti moldovenii vor ca rara sa aiba un parcurs european, de ce sa nu facem azi UNIREA?

Moldovenii din Londra si din UK vor unirea cu Romania

Moldovenii au spus mereu ca vor sa scape de coruptie si isi doresc sa traiasca dupa normele si principiile din Uniunea Europeana, atunci de ce sa nu realizeze acest deziderat mult mai repede si mai usor? Dar cel mai elocvent este faptul ca in Romania, peste Prut traiesc majoritatea moldovenilor, aproximativ opt milioane, adica dublu fata de cati sunt acum in Republica Moldova. Acestia vor sa fie alaturi de fratii lor, de ce sa mai asteptam?

Avem astazi o oportunitate istorica, atat in Romania cat si in Moldova poporul a iesit in strada, mai trebuie doar ca cineva sa sa le reaminteasca ca mai este putin pana la 1 decembrie, ziu ain care romanii de pretutindeni sarbatoresc marea UNIRE!  NU trebuie sa ratam momentul, daca poporul o va cere, politicenii si Europa vor fi de acord cu noi, insa daca iar vom rata ocazia si vom reintra in valtoarea discutiilor politice, probabil c ava trebui sa mai asteptam 100 de ani pentru a realiza ceea ce au cantat ata de frumos regretatii Ion si Doina Aldea Teodorovici, pe versurile poetului nemuritor Grigore Vieru!

Unirea cu tara

Moldovenii din Londra si din UK vor unirea cu Romania