Cred ca noi moldovenii ar trebui sa mai si radem din cand incand, sa facem haz de necaz, cel putin in weekend. Asa a luat fiinta rubrica komedie de pe site-ul nostru, al moldovenilor stabiliti in Marea Britanie [ UK]. Mai in gluma, mai in serios, Oleg Brega se viseaza de la primar de Chisinau la Presedinte al Republicii Moldova. De ce nu a candidat el in Sorhei sau la Balti nu stiu, dar nu e timpul pierdut. Pana in prezent nu a ajuns nici parlamentar si nici primar, dar in curand vom avea iar alegeri, deci cine stie?

Oleg Brega s-a inscris in PNL si vrea sa fie Presedinte

Poza de mai jos a fost preluata de pe pagina sa de FaceBook si nu stim daca fularul galben inseamna ca a intrat in PNL sau sustine partidul doamnei Pavlicenco, cert este ca s-a plimbat prin piata cu insemnele PNL-ului. Parodiind o celebra melodie de peste Prut, a formatiei Colibri, care a preluat la randul ei un slogan mai vechi de la WoodStock [ nu conteaza cat de lung am parul, important e cat de mult gandesc. ], Oleg Brega a ales sa ne spuna ca nu prea arata bine, dar ca poate face multe. OK, ii uram succes de aici din UK, macar ne-a facut sa radem azi, duminca.

Daca modul sau de a se imbraca nu are rost sa-l discutam, pana la urma moda e ceva trecator, oricand poti vedea pe podium ceva si mai haios, ma intreb oare de ce se vopseste cu albastru pe la ochi? Sa se asorteze cu tricoul? E o noua moda in Moldova si noi aici in Marea Britanie nu am aflat despre ea?

Oleg Brega

Oleg Brega s-a inscris in PNL si vrea sa fie Presedinte