Tot ai vrea sa mai vezi vesti si stiri live din tara ta, iar singura televiziune la care merge ok site-ul este Publika TV. Asa ca azi ne uitam sa vedem rezultatele la alegeri, sa nu le mai citim pe facebook interpretate gata. La ora 19:00 in municipiul Chisinau iesisera la vot 262.892 de votanti, adica un procent de aproape 42%. Nu e mult dar inseamna ca s-a votat, dar cu cine? A castigat Dorin Chirtoaca sau Zinaida Greceanii? Moldovenii din Europa spera la castigul liberalului, dar in Chisinau conteaza ce a vrut lumea, nu in diaspora.

Publika TV live in UK

Ma bucur ca am posibilitatea de a vedea online live Publika TV, macar am sansa sa stiu la zi ce se mai intampla in tara mea, iar cand aund limba romana, deja parca ma simt mai bine. Inca de cand eram in tara ma uitam la ei la stiri, imi placea ca sunt impartiali, desi sigur au si ei ceva pareri personale, mai ales ca se zvoneste ca Publika TV apartine unui oligarh. Nu sunt sigur, dar stiu sigur ca era la inceput a controversatului om de afaceri din Romania Sorin Ovidiu Vantu, care a vandut rapid unui alt m de afaceri, de data asta din Republica Moldova.

Mai sunt aproape doua ore pentru a merge la vot, daca iti pasa de viitorul orasului tau, a capitalei – mergi la vot! 40% nu inseamna mult, daca am ajunge macar la 60% am putea zice ca ne-am spus parerea. La unele sectii de votare membrii comisiei au venit imbracati in haine populare sau macar cu o ie pe ei. Bravo! Insa votul este ceea ce conteaza azi!

Publika MD