Deja ne apropiem vertiginos de weekend, asa ca am zis eu sa facem putina comedie politica, ca asa ii sade bine moldoveanului, sa mai si rada putin. Deeci daca aveti chef, luati doua poze – una cu Vadim Mișin si una cu Mark Tkaciuk, astia doi chiar sunt buni de subict de doctorat la Scoala superioara de Antropologie. In primul rand adeveresc ca unii oameni chiar se trag din maimute, acum fara exagerare, priviti pozele cu atentie si spuneti daca ma insel sau NU! Eu unul ii dau crezare lui Darwin cand ma uit la cei doi fosti PCRM-isti, iar zvonul ca de fapt toti comuistii se trag din maimute, pare un pic exagerat, poate hai 99,99% dar nu chiar toti!

Scoala superioara de Antropologie a lui Mark Tkaciuk

vadim misinAm zis ca va dovedesc ca atat Vadim Mișin cat si Mark Tkaciuk au ceva comun, ceva antropologic, asta rezultand din modul cum vorbesc, dar mai ales cum arata. Dar ce cauta Iurie Roșca in ecuatia asta? Am inteles ca Scoala superioara de Antropologie – filiala Mark Tkaciuk se muta in fostul sediu al PPCD – Partidul Popular Creștin Democrat – fac o paranteza, oare de unde denumirea asta pentru un partid condus de Iurie Roșca? Popular nu este, Crestin nici atat, iar Democrat nici nu poate fi vorba! Am impresia ca aluat doar cuvintele, fara sa le studieze sensul, dar asta e o alta poveste de weekend. Ca va fi sau nu o colaborare politica intre Mark Tkaciuk si Iurie Roșca nu cred ca intereseaza pe nimeni, deja am vazut ce le poate pielea ambilor, stim ca azi sunt aici si maine in America – ma refer la distanta dintre doctrinele abordate evident.

La final ce se mai poate adauga? Sa le uram casa de piatra celor doi ex PCRM-isti, chiar dac Rosca se jura ca el nu a fost cu Voronin niciodata, decat asa in interesul patriei!

Mark Tkaciuk

Scoala superioara de Antropologie a lui Mark Tkaciuk