O veste trista pentru moldoveni si romani deopotriva, Ana Barbu s-a ridicat la stele prea curand, insa asa a fost sa fie. Artista suferea de o boala incurabila, pentru care in state precum Olanda sau SUA se accepta eutanasia pentru a scuti de chinuri persoana respectiva. Mama Nataliei Barbu nu mai este sa ne incante cu vocea ei maiastra, o plangem si noi alaturi de familia indoliata. Condoleante familiei si rudelor indoliate.

Ana Barbu s-a ridicat la stele in aceasta dimineata

Nascuta pe 30 octombrie 1959, Ana Barbu ar fi implinit anul acesta 56 de ani, o varsta la care mai putea oferi publicului multe, dar si familiei. Desi suferea de ALS ( boala Lou Gehring ) si stia ca zilele ii sunt numarate, caci nimeni nu a supravietuit mai mult de sase ani de la diagnosticare, Ana Barbu nu s-a plans si a tinut ascuns acest lucru pana la final.

Chiar anul trecut intreaga planeta s-a reunit pentru a strange fonduri pentru suferinzii de  scleroza laterala amiotrofica (ALS), banuiesc ca mai tineti minte campania de stangere de fonduri cu galeata cu gheata. Iata ca si la noi a fost posibil ca cineva sa sufere de aceasta boala rara si cumplita. A trebuit sa fie Ana Barbu, iubita noastra solista. Totusi in acest moment nu este confirmat 100% daca Ana barbu s-a stins din cauza aceste boli, maia les ca anul trecut stim ca a suferit o interventie chirurgicala la Bucuresti, despre care fata ei – Natalia Barbu a spus ca a fost o operatie usoara. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Ana-Barbu-a-decedat

Ana Barbu a decedat in aceasta dimineata