Multi moldoveni care au emigrat in UK au ales ca destinatie orasul Manchester, care desi are mai putini locuitori decat Chisinaul – doar putin peste 500.000, ofera emigrantilor moldoveni sansa de a se integra mai repede ca in alte orase – evident exceptand Londra, cel mai cosmopolit oras din UK. La rugamitea lor, a moldovenilor din Manchester am creat aceasta pagina special pentru ei, loc unde sa se discute problemele legate de orasul cu pricina.

Moldovenii din Manchester

Unul dintre avanatjele moldovenilor din Manchester este faptul ca pot merge mai usor la meciurile locale ale echipei din oras, United. A fost evident o gluma, desi daca esti fan Manchester United, cu siguranta esti in avantaj. Mai important insa este sa ai un loc de munca in Manchester sau in imprejurimi, sa lucrezi legal si sa ai un domiciliu stabil, sa nu cauti permanent sa inchiriezi apartament sau casa.

Momentan nu ne ocupam de postarea de anunturi cu locuri de munca caci nu avem o sursa sigura si de incredere pentru a le distribui, insa promitem ca in scurt timp vom face si acest lucru. Cu aceasta ocazie amintim firmelor de recrutare si celor de transport ca suntem deschisi oricarei colaborari, in principiu pentru publicitate. Dar daca aveti alte idei de a colabora cu noi, ramanem deschisi. Ceea ce este important este sa oferim cititorilor nostri cat mai multa informatie, iar pentru ca ne intreba cineva, DA – se poate sa fii si moldovean din Suceava, Iasi sau Piatra Neamt, important este sa fii OM, in rest nu conteaza din ce tar asau oras esti!

Moldoveni in Manchester

Moldoveni in Manchester