Daca francezii au adoptat bancile facute de moldoveni, inseamna ca Londra ar putea si ea prelua proiectul moldovenesc al bancilor pentru indragostiti. Un design placut si inovator, chiar daca vorbim de fapt despre o simpla banca ce sta intr-un parc, precum vedeti din poza, doua inimi gemene asteapta sa te odihnesti aici. Proiectul lui Mihai Stamati a fost numit chiar de el ”Le gardien des souvenirs” si a fost adoptat imediat de catre francezi. Oare nu s-ar putea si la Londra?

Un moldovean care ar putea cuceri Londra

Desi se putea credea ca nu mai putem face nimic spectaculos cand vine vorba de bancile din parcuri, iata ca Mihai Stamati a dovedit contrariul. Proiectul sau expus in Moldova a fost indragit pe loc de francezi, iar noi avem o alta idee, sa-l distribuiti in UK, poate cineva le vede si astfel mai facem un pas catre Europa! Iar cum o idee geniala merita si un brevet, acestya a venit d ela Haga. Deci nu poate nimeni sa le reproduca fara acordul “inventatorului”.

Dar ca sa le dam si vecinilor si fratilor nostri de peste Prut partea ce li se cuvine, amintim ca proiectul a pornit de la o bursa acordata de Institutul Cultural Roman de la Chisinau! Deci doua inimi gemene au ajuns simbol al iubirii! Sa mai spuna cineva ca noi moldovenii nu avem talent sau imaginatie, desi cred ca nu mai trebuie dovedit asa ceva, nu strica sa reamintim scepticilor ca suntem un popor de poeti si creatori de frumos.

Indragostiti de Chisinau

Le gardien des souvenirs – design de Mihai Stamati Republica Moldova – Chisinau