Daca ma intrebati pe mine cu ce sa ajungeti de la Chisinau la Londra si sa cheltuiti cat mai putin, va recomand CarpatAir , care va permite sa ajungeti in cateva ore la destinatie cu aproape 100 de euro! Alte variante mai ieftine nu cred sa existe, desi poate ma contrazice cineva. Ma gandeam pe aceiasi linie sa infiintam o rubrica speciala pentru cei ce fac transport de persoane si colete din UK in Moldova si invers. Nu se stie de unde pica un client, nu-i asa?

Zboruri ieftine Chisinau – Londra

De ce sa mergi cu avionul dar nu cu microbuzul de la Chisinau la Londra? Pentru ca te costa cam tot atat, insa ajungi mai repede! Problema este la bagaje, daca ai prea multe, va trebui sa mergi cu microbuzul sau cu persoane particulare. Pacat ca nu au zboruri si cei de la Wizz Air pentru Chisinau -Londra, mi-a placut sa zbor cu ei la Milano, ieftin de tot! Sa vedem ce spuneti voi de aceasta idee, sper sa va placa!

Alte variante mai ieftine pentru avion intre Chisinau si Londa nu cred ca exista, oricum cand esti prins si trebuie sa ajungi repede, nu ai de ales si vei veni cu avionul, eu insa am sa incerc o croaziera cu trenul, dar cred ca va fi dificil sa gasesc ceva cu putine schimbari si cu asteptare prin gari. Oricum daca imi va iesi va dau si voua pontul, merita sa te plimbi cateva zile cu trenul prin Europa!

CarpatAir Chisinau-Londra

CarpatAir Chisinau-Londra