Daca vrei sa emigrezi in UK nu este suficient sa pleci in excursie cu pasaportul biometric, acesta iti da dreptul de a merge in vizita in UK pentru maxim trei luni, dupa care te intorci acasa, daca nu vrei sa primesti interdictie in Uniunea Europeana. Calatoria cu pasaportul biometric nu-ti da dreptul nici la munca in Marea Britanie, pentru asta iti trebuie o viza si un permis de munca. Prin urmare emigrarea in UK din Moldova a ramas sub aceiasi legislatie ca si pana acum.

Emigrare in UK din Moldova

Pentru ca multi m-au intrebat daca ii ajuta cu ceva o vizita la Ambasada Mopldovei in UK – la Londra, in procersul de emigrare, raspunsul este din pacate NU! Voi aveti nevoie de Ambasada Marii Britanii la Chisinau! Pentru a obtine o viza de munca gasiti informatii direct pe site-ul oficial aici. Exista doua tipuri ce viza pentru munca in UK, temporar sau pe perioada nedeterminata. In ambele cazuri trebuie sa aveti deja gasit un angajator care sa fie dispus sa va angajeze. Pentru perioada nedeterminata, angajatorul va trebui sa va sponsorizeze.

Ambasada MArii Britanii la Chisinau

Srtrada Nicolae Iorga 18/1
Chisinau, MD-2012, Moldova

Pentru a fi siguri ca aveti cele mai noi informatii, mergeti si cereti acest einformatii direct la ambasada! NU platiti la intermediari – nu exista nicio firma particulara care va poate ajut asa obtineti viza de munca in UK! Desi teoretic cetatenii moldoveni ar putea merge fara viza in Marea Britanie, totusi ar fi bine sa aveti viza ridicata de la Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nor de la Chisinau. Asta va va scuti de neplaceri, odata ajunsi la granita cu UK. Precum stiti Irlanda si Marea Britanie nu fac parte din Spatiul Schengen.

Emigrare in UK

Emigrare in UK