Cel putin 40 de mii de moldoveni au fost prezenti in PMAN [ Piata MArii Adunari Nationale] din Chisinau pe 3 aprilie, insa am vaga impresie ca nu s-a rezolvat nimic, insa la fel de probabil este ca peste o saptamana sa avem 80.000 de moldoveni nemultumiti de drumul ales de guvernanti. Cetatenii nu sunt impotriva aderarii la Uniunea Europeana, nu sunt nici impotriva unui guvern pro-european, insa sunt impotriva unei guvernari corupte, cu un prim minsitru care nu ne spune nici macar daca a dat BAC-ul, cheltuind banii poporului pe anchete ale procuraturii.

Mii de moldoveni in PMAN la Chisinau

Se pare ca cele doua partide + PCRM nu au inteles mesajul celor peste 40 de mii de moldoveni ce s-au adunat pe 3 aprilie 2015 in PMAN la Chisinau, cinstind vorbind nici nu ma asteptam. Nici diaspora nu a a stat sa priveasca la televizor, moldovenii din Padova s-au adunat si ei la un miting de protest. Ce isi doresc in principal moldovenii, ce cred ei ca trebuie rezolvat imediat?

– să fie restituiţi banii, care s-au furat de la Banca de Economii, Unibank si Banca Socială şi să fie băgaţi la puşcărie toţi cei care sunt vinovaţi de acest furt „al secolului”;
– să se înceapă reformarea justiţiei, iar lupta cu corupţia şi cumătrismul să fie una adevărată;
– să fie menţinut cursul pro-european al R. Moldova;

Pana la urma sunt cerinte juste, firesti la care adera chiar si guvernantii, cu singura diferenta ca ei nu le vor realizate! Daca le voiau, le realizau pana acum, caci despre justitie se vorbeste de peste 15 ani in fiecare saptamana, toti vor o reforma in justitie si nimeni nu o aplica.

Va reusi Dodon inca o victorie la alegerile din Chisinau in acest an? Se vor lupta iar intre ele partidele pro-europene? Mai mult ca sigur, altfel nu am fi moldoveni adevararti!

Demonstratii la Chisinau pe 3 aprilie 2015

Demonstratii la Chisinau pe 3 aprilie 2015