Bun venit pe site-ul Moldoveni.Info – site-ul moldovenilor din UK dar si din intreaga Europa. Daca pana acum am fost prezenti pe portalul 4UK al romanilor din Marea Britannie, am decis ca a sosit momentul sa avem site-ul nostru, desi nu ne deranja cu nimic vechea locatie. Totusi noi moldovenii avem probleme diferite de cele ale romanilor, atat in UK cat si in Europa, iata si motivul principal pentru care am decis sa ne facem propriul site. Astfel a luat fiinta Moldoveni in UK, site-ul nostru.

Moldovenii din UK

Daca lucrurile merg asa cum ne asteptam, adica odata descoperit de catre moldoveni, site-ul va fi vizitat si distribuit, pe FaceBook sau pe Odnoklassniki.MD – sau chiar pe forumuri, acum daca am ajuns aici o sa va intreb daca v-ar place sa avem propriul nostru forum, cu sectiuni diferite pentru diverse tari, unde sa discutam problemele noastre specifice – vom crea cate un site separat pentru fiecare tara din Uniunea Europeana, insa pana atunci mai este mult.

Daca esti moldovean si traiesti in UK sau Irlanda, daca vrei sa ne ajuti si ai timp liber, vom fi bucurosi sa intri in randurile celor ce scriu pe acest site in mod constant. Avem nevoie deci de un editor, un administrator si cativa colaboratori ocazionali pentru site-ul Moldoveni.Info – primul site ce are drept scop doar informarea si ajutorul dat moldovenilor de peste hotare.

Pentru ca site-ul nostru sa-l poata egala pe cel al romanilor stabiliti in UK va trebui sa muncim mult, insa sunt sigur ca vom reusi chiar mai mult decat au reusit ei. La final va intreb daca credeti ca este necesara si o sectiune in limba rusa sau este suficient ca avem una in limba romana. Cum se mai spune pe la noi, cititorul nostru, stapanul nostru!

moldoveni