Despre Luca’s Chisinau s-a scris mult si toti stiu ca vand kit-uri de calitate, cautate in toata lumea, cunoscute de moldoveni, romani sau englezi. Este un simbol al calitatii moldovenesti in lume, preturile sunt acceptabile si modelele diverse. Iata de ce iti propunem sa intri pe pagina Kit Goblen pe facebook si sa vezi ce modele noi au mai scos cei de la Luca’s, poate iti place ceva si vrei sa cosi si tu. Dar mai mult decat atat, iti propunem sa devii distribuitor de kit-uri in UK, probabil se vor vinde ca painea calda!

Goblenele Luca’s au ajuns in UK

Goblenele Luca’s sunt cunoscute in toata Europa, iata si motivul pentru care te incurajam in ambele situatii, fie ca vrei sa le cosi fie ca vrei sa le revinzi in Marea Britanie [ UK ], celor ce nu se descurca sa le cumpere direct din magazinele partenere de pe insula britanica. Gama de produse brodate este diversa, de la kit-uri de goblen si pana la fete de perna, chiar si dispozitive pentru cusut gasiti in oferta, cunoscute sub denumirea de gherghef pentru cusut goblene. Usor de asamblat si de transportat, comode in folosinta, ieftine.

Nu stiu daca englezii prefera sa cumpere si goblene cusute gata, insa cu siguranta sunt mii de persoane ce iubesc broderia si vor dori sa coasa ei singuri aceste minunate opere de arta.Iar noi moldovenii avem obligatia morala sa ne promovam tara si produsele autohtone, deci nu ezita sa oferi aceste informatii si prietenilor tai din UK. In plus, iata o sursa de venit deloc de neglijat, chiar si pentru cei ce au deja un job in UK. Nu te pronunta pana nu vezi oferta, apoi decizi singur daca merita sau nu sa investesti timp in aceasta afacere!

Diagrama-goblen-Luca's

Diagrama-goblen-Luca’s