Foarte multi moldoveni vor sa mearga la studii in UK, ceea ce este mai mult decat imbucurator, mai ales daca-i vom gasi la Oxford sau Cambridge, desi cu siguranta acestea nu sunt singurele universitati din UK unde moldovenii pot studia. In cazul in care vreti sa dati un anunt, va invitam sa folositi rubrica speciala de Anunturi UK de pe site-ul nostru, in rest folositi rubrica Contact din meniul superior. Avand in vedere ca site-ul nostru este la inceput de drum, inca nu am lasat comentariile libere, preferam sa tinem legatura prin cele doua rubrici mai sus amintite.

Studii pentru moldoveni in UK

Mai intai sa vedem cam unde am putea studia in UK, care sunt universitatile care accepta moldoveni la studii si care sunt conditiile. Daca ai decis in ce zona din Marea Britanie vrei sa mergi, adica Anglia, Tara Galilor, Scotia sau Irlanda de Nord, cauta pe site-ul www.educationuk.org ce facultati primesc studenti din afara Uniunii Europene, care sunt conditiile de inscriere si aplica online. Vei primi un raspuns de la toate universitatile la care ai aplicat, nu te speria ca te vor accepta mai multe, tu alege ce-ti este pe plac.

Cand faci selectia bifeaza doar ce te interseza, o anumita regiune, scoli de fete sau de baieti, mixte. Alege grupa de varsta, sunt cinci categorii, de la cele pentru gradinita si pana la liceu si facultate. Sa spunem ca ai ales Birmingham City University, intra pe site si depune-ti aplicatia, citeste cu atentie si abia apoi completeaza rubricile, nu ai sansa de a aplica de mai multe ori! Vom reveni in curand cu alte detalii, in cazul in care cineva este interesat de acest subiect.

Studii in UK

Studii pentru moldoveni in UK