Ucraina nu a inteles nimic din afacerea cu Rusia si din razboiul cu Vladimir Putin, asta rezulta din atitudinea pe care o are constant fara de Romania si care a culminat cu refuzul de a lasa sa-si viziteze orasul de bastina al fostului prim-ministru din Moldova si actual cetatean al Romaniei, Mircea Druc. Nu doar jurnalistii nu prea au acces in Ucraina, se pare ca nici persoanele mai cunoscute, nascute pe teritorilul Ucrainei nu mai pot pasi pe meleagurile natale!

Mircea Druc are interdictie in Ucraina

Nu am aflat explicatii pentru interdictia de a intra in Ucraina a lui Mircea Druc, deci nu avem decat sa presupunem ca ucrainienii isi merita soarta, adica nu-i prea apara nimeni de agresiunea ruseasca, pentru ca la randul lor sunt agresori. Agresori ai drepturilor omului, ai conventiilor internationale si mai ales ai bunului simt!

Poate fi Mircea Druc un inamic al Ucrainei? NU, insa poate deveni daca singurul lucru pe car el-au gasit de facut ucranienii este sa nu-l lase sa-si viziteze orasul natal, prietenii. Mai ales ca exista un tratat prin care romanii si cetatenii UE nu mai au nevoie de viza, asa cum am avut eu ca sa merg in Crimeea la scaldat – intre noi fie vorba, m-am dus ca sa vad Ialta, sa nu mor si sa zic ca nu stiu ce-i aia Crimeea, dar a doua oara nu ma mai diceam oricum, iar acum ca e la rusi, nici atat!

Mesaj catre Ucraina: cine sapa groapa cu atata indarjire, o sa cada singur in ea, deci sa nu va mirati daca o sa ajungeti exact acolo unde meritati!

Mircea Druc-interzis in Ucraina

Mircea Druc-interzis in Ucraina