Daca cineva visa ca se va face pace cu Transnistria eu cred ca ori viseaza ori e rau intentionat. Mai nou dupa ce s-au gandit sa ne oblige sa mergem cu carte verde peste Nistru, acum ne pun taxe vamale la produsele lactate. Culmea este ca nimeni nu reactioneaza, de exemplu eu as da o lege care sa zica cam asa: tot c epropun si fac transnistrenii impotriva cetatenilor moldoveni, vine cu efect dublu la Chisinau. Adica pe intelesul tuturor, pui taxe de 1 leu la produse lacate, noi punem 2 lei la ce adic ei peste Nistru. Marge? Si inca cum mai merge, doar sa vrei!

Taxe vamale pentru produsele lactate in Transnistria

Autoritatile d ela Tiraspol spun ca se protejeaza insa stim si noi despre ce este vorba, doar ca ne facem ca nu stim. Nu stiu ce mai asteapta autoritatile d ela Chsinau, vad ca nu inteleg de loc ca am pierdut lupta cu Rusia si Transnistria, vrem sau nu vrem sa recunoastem asta. La fel cum Ucraina a pierdut Crimeea, fara drept de apel!

Ce spun moldovenii din UK? Cum se vede politica de la Londra, ce solutii intrevad ei la situatia transnistreana? Pana cand mai rabdam, asteptam sa rada de noi definitiv? Ce castigam daca ei fac ce vor si noi ne facem ca ploua? Am ajuns sa trecem Nistrul cu pasaportul, sa ne inregistram la politie si sa platim taxe vamale, ce mai urmeaza? Numai mie mi se pare ca suntem luati pe post de pacalici?

Produse lactate in Transnistria

Taxe vamale pentru produsele lactate in Transnistria