Ca orice moldovean plecat de acasa, si noi cei din UK avem din cand in cand placerea a ne reintoarcem acasa, numai ca de data asta nu a fost la fel de placut ca de obicei. Pe scurt, am decis sa ne reunim familia noi moldovenii din UK cu cei din Dubai, reunind familia la Chisinau. Am luat avionul si am sosit acasa, am scos masina din garaj si am purces la drum, prin Moldova. Problema a aparut in ultima zi, dupa ce ne-am intors de la Soroca.

Moldoveni in UK din nou acasa

Cum spuneam mai sus, dupa ce moldovenii nostri se intorc de la Soroca si se pregatesc sa se intoarca in UK, primim un telefon pe la 6 seara de la politia rutiera. Cumva masina a ajuns in cartierul unde statea soacra baiatului, fapt real de altfel – doar ca nu prea corespundea ora, iar cineva reclama ca baiatul a lovit masina. Hai la politie, da declaratii – va imaginati ce placere cand stii ca de dimineata pleci la ora 10 in UK. Lovitura cu daune majore, cand colo omul arata o chestie pe bamper ce parea mai mult pata decat julitura – fara a mai vorbi de faptul ca era plin de zgarieturi. Dar na, cica baiatul a lovit masina – i-au zis niste martori, trebuie vopsit tot bamperul, impacare si plata vopsit. Afacerea a costat 100 de dolari, clar ca ala nu si-a vopsit masina, iar mie mi se pare ca este o noua metoda de a scoate bani d ela fraieri!

Baiatul jura ca nu era in zona la ora aceea, ba mai mult nici vorba sa se dea jos, sa stearga cu mana zgarietura si sa fuga de la fata locului, doar ca nu mai ai ce face, esti deja in avion catre UK.

VW Sharan de vanzare

VW Sharan de vanzare – 069649918