Site-ul Moldoveni in UK va prezenta toate comunitatile din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, iar prima este evident si cea mai mare, cea din Londra. Moldovenii din Londra reprezinta cea mai mare comunitate din UK, este si evident avand in vedere ca acolo sunt cele mai multe locuri de munca, acolo merg moldovenii la studii si evident ca tot in Londra sunt si cel emai mari salarii [ dar si cele mai mari chirii!].

Moldoveni in Londra

Daca esti moldovean si traiesti la Londra, te rugam sa ne dai un semn ca ai ajuns si pe aici, sa ne spui cum ai ajuns,m cu ce te ocupi si daca ai vrea sa iesi la o bere impreuna cu noi. Chiar daca sunteti in suburbii, cum ar fi Mitcham sau Edgware tot va asteptam alaturi de noi. Incet vrem sa dezvoltam o comunitate de prieteni, poate iesim in weekend la un gratar, mai stam si depanam aminitiri de acasa, iar la final ne vom mandri cu site-ul nostru.

Londra numara peste 8 milione de locuitori, o parte dintre ei sunt si moldovenii nostri, pe care-i recunosti usor, nunt mai veseli, mai volubili si evident mai sociabili. Nu de putine ori fiind in parc intreb pe cineva daca nu stie un magazin de IT sau mai stiu eu ce si descopar dupa accent ca de fapt este moldovean ca si mine. Chiar daca eu sunt din Suceava iar site-ul este creat pentru cei de peste Prut, din Chisinau, Cahul sau Balti, eu sper ca in curand vom fi atat d emulti aici, incat sa merite de facut cate o rubrica pentru fiecare oras din tara.

Moldoveni la Londra

Moldoveni la Londra