Moldovenii din UK  o sustin pe Maia Sandu la alegerile prezidentiale din Moldova ce vor avea loc saptamana viitoare, in speranta ca dupa ce SUA a ales gresit nu vor face si moldovenii acelasi lucru. Desi pare greu de crezut ca Igor Dodon va pierde alegerile, diaspora moldoveneasca inca mai spera ca lucrurile vor merge bine in Moldova. In mod clar nu se va simti votul din UK in masa mare de pro rusi de acasa, dar speranta moare ultima.

Moldovenii din UK o sustin pe Maia Sandu

Majoritatea moldovenilor din diaspora europeana o sustin pe Maia Sandu, iar cei plecati la munc ain Rusia evident pe Igor Dodon. Ca va castiga cel din urma nu este un secret, la fel cum nu era un secret ca in SUA va castiga Donald Trump. Ce va urma in Moldova? Un mic declin economic al Moldovei, ceva mai multa saracie, ajutoare mai putine din exterior si scaderea exporturilor.

Ucraina deja a decis sa strice relatiile cu Republica Moldova incazul incare Igor Dodon castiga alegerile, Romania cred ca va face la fel, mai ales ca Dodon va face tot posibilul sa se ajuga aici. Deci? Incercati sa convingeti prietenii si rudele sa o voteze pe Maia Sandu, daca nu vreti sa mai sacrificati o generatie de moldoveni!

Maia Sandu vs Igor Dodon

Moldovenii din UK o sustin pe Maia Sandu