Pentru moldovenii aflati in UK in orasele Birmingham, Glasgow sau Edinburgh avem o veste minunata, noi oferte de lucru au fost afisate pe site-ul www.UK.i4Jobs.Net, cel mai citit site de locuri de munca pentru romani si moldoveni aflati in Marea Britanie! Celel mai multe locuri de munca sunt oferite in agricultura si constructii, dar cel mai avantajos este pentru cei cu pregatire in domeniul medical. Daca sunteti asistenta medicala sau medic nu ezitati sa cautrati locurile de munca disponibile in UK.

Lucru in UK pentru moldoveni in 2017

Oferte de lucru in UK pentru moldoveni sunt cu sutele, dar asteptam si firmele de recrutare sa ne contacteze pentru a posta aici pe site ofertele lor, asa ar merge mai rapid pentru toata lumea, moldovenii ce au o calificare si o experienta corespunzatoare ar putea pleca mai rapid la munca in UK. Speram intr-o colaborare fructuoasa pentru ambele parti, angajat si angajator. Site-ul moldovenilor din UK va sta la dispozitie pentru publicitate la preturi foarte mici!

Atentie! Site-ul moldovenilor din UK nu intermediaza locuri de munca, noi doar publicam acele anunturi care au fost verificate in prealabil de colaboratorii nostri. Luato legatura cu angajatorul si daca postati anunt particular nu uitati sa lasati telefon de contact, numai asa veti fi gasiti de angajatorii din UK! Va asteptam si pe FaceBook in grupurile de discutii sau pe pagina site-ului nostru! In speranta ca am reusit sa va ajutam sa va gasiti un loc de munca legal in UK va mai asteptam pe site-ul moldovenilor!

Lucru in UK pentru moldoveni

Lucru in UK pentru moldoveni in 2017