Nu exista site sau comunitate care sa nu aiba nevoie de o rubrica de anunturi, UK nu face nici el exceptie. Ce-ti oferim noi in plus fata de alte variante de publicitate si anunturi gratuite? Vizibilitate si un numar mai mare de potentiali clienti, pentru ca noi suntem target-ati pe UK, pe moldoveni, deci sanse mai mari de a fi gasit anumtul tau de persoana potrivita! NU recomandam publicarea de anunturi pentru cateva zile, de genul caut coleg in camera, etc. De ce? Pentru ca peste putin timp anuntul nu mai e valabil, si cititorii sunt indusi in eroare.

Categorii de anunturi in UK

Pe site-ul nostru sunt bine venite anunturi cu locuri de munca, transport sau prestari servicii. Pana la urma puteti posta orice fel de anunt legat de comunitatea de moldoveni din UK, important este sa lasati date de contact, sa scrieti fara prescurtari si corect gramatical. Anunturile vor fi doar in limba romana, pentru limba rusa vom face un site separat, doar in aceasta limba, pentru a nu amesteca informatiile.

Daca veti considera oportun vom face si un site special pentru anunturi, unde veti posta doar anunturi, insa in acest moment sa ne concentram asupra acestui site, aflat in primele sale luni de viata. Asteptam si idei de la voi, cititorii – pentru ca fara voi degeaba am scrie pe site. Daca doriti informatii despre anumite subiecte, nu ezitati sa ne contactati – vom raspunde cu placere tuturor solicitarilor!

La final va urmam sedere placut ape portalul moldovenilor din UK, nu singurul dar unul care se gandeste sa evolueze odata cu cititorii sai!

Anunturi UK