Premierul Chiril Gaburici nu are bacalaureatul si culmea, nici nu a absolvit facultatea, caci Universitatea Slavona din Republica Moldova pe care pretinde ca a absolvit-o s-a infiintat in anul 2004, iar Chiril Gaburici a absolvit universitatea intr-un singur an, in 2005, cu un an inainte ca aceatsa sa primeasca licenta de functionare! Ce  ni se pare noua mai grav este ca atat el cat si alianta care l-a propus la carma guvernului s-a complacut in aceasta minciuna.

Premierul Chiril Gaburici nu are BAC-ul

A devenit tot mai clar ca premierul Chiril Gaburici nu are bacalaureatul si ca are absolvite doar 11 clase. Nu cred ca mai este cineva care crede ca este posibil sa faci la fara frecventa o facultate fara licenta si sa treci BAC-ul fara sa termini liceul. Cum de s-a permis o astfel de gluma, cum si-a permis el ca premier sa se joace cu organele statului, nu inteleg. Ca nu va fi pedepsit este clar, cica fapta nu e prea grava si s-a prescris. Sau poate un procuror descopera ca e grav si nu se mai prescrie, iar premierul Chiril Gaburici va merge putin la racoare? Cine le stie pe toate, vom ramane fara premier, are el imunitate si poate sa rada de noi? In Moldova este totul posibil, insa noi moldovenii, avem o vorba: cine rade la urma rade mai bine!

Ne-am facut de ras? DA, dar si cele doua partide de la guvernare, caci hai sa fim seriosi, credeti ca Vlad Filat sau Plahotniuc nu stiau care este situatia din prima zi cand presa a sesizat problema lui Chiril Gaburici? Credeti ca intrebat de sefii celor trei partide de la guvernare [ sa nu uitam de PCRM ] au inghitit galusca, sa vedem ce afla Procuratura, eu nu va spun nimic? Buna gluma, nu-i asa?

Chiril Gaburici

Chiril Gaburici fara BAC si studii universitare